Milák Kristóf 100 pillangó

2 days agoGöbölyös András 20220623. Milák Kristóf újabb aranyérmet nyertFotó.


Pin On Cool Cars

Csudai Sándor - Origo.

. Milák 5014-gyel ért be elsőként a célba. 2 days agoMilák Kristóf a legjobb idővel jutott be a 100 méter pillangó döntőjébe a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Milák Kristófbudapesti vizes világbajnokságaranyérem100 méter pillangó.

17 hours agoMilák Kristóf második aranyérmét szerezte a budapesti vizes világbajnokságon. Nagymedencés világbajnoki aranyát szerezte. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni.

2 days agoMilák Kristóf megszerezte a második aranyérmét a hazai vizes vb-n. Milák Kristóf a legjobb idővel jutott be a 100 méter pillangó elődöntőjébe a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Péntek délután Szabó Szebasztián 50 gyors Milák Kristóf 100 pillangó Molnár Dóra és Burián Katalin.

Joshua Liendo Edwards Kanada 5097. Naoki Mizunuma japán 5094 3. 1 day agoMilák Kristóf második aranyérmét szerezte a budapesti vizes világbajnokságon.

Milák Kristóf a 100 pillangó fináléjában a délutáni úszóprogram élőben. Nos az első kérdésre igen a másodikra egyelőre nem a válasz. A 200 méteren aranyérmes magyar úszó a második legjobb idővel az ötös pályáról várta a finálét.

1 day agoHolló Balázs Milák Kristóf Németh Nándor Márton Richárd Galéria. 2017-ben 17 évesen a Duna Arénában ezen a távon másodikként ért célba berobbanva a felnőtt. Bodnár Patrícia Index Némethet kivéve nem voltak különösen boldogok a váltó tagjai.

Legyen Ön az első. Joshua Liendo Edwards kanadai 5097. 2 days agoHolló Balázs Milák Kristóf Németh Nándor Márton Richárd Galéria.

Milák Kristóf aranyérmet nyert 100 méter pillangón pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Milák Kristóf aranyérmet nyert 100 méter pillangón pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Milák Kristóf ezüstérmet szerzett 100 méter pillangón a tokiói olimpián.

2 days agoMilák Kristóf a legjobb idővel jutott be a 100 méter pillangó elődöntőjébe a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Milák Kristóf úszás sport. Milák Kristóf olimpiai döntője 100 pillangón.

Nagymedencés világbajnoki aranyérmét szerezte meg. Miláknak ez a gyengébbik száma. A 22 éves olimpiai bajnok Milák kedden világcsúccsal védte meg címét 200 méter pillangón és a rövidebb a távon is ott van a favoritok között.

1 day agoFérfi 100 méter pillangó világbajnok. Mizunuma Naoki Japán 5094 3Joshua Liendo Edwards Kanada 5097. Milák Kristóf a 100 pillangó eredményhirdetésén.

Milák Kristóf 5014 2. A döntő első ötven méterén a sprinterspecialista Szabó Szebasztián még második volt Milák mögött aztán Kristóf faképnél hagyta a mezőnyt és nagy előnnyel 5018. 1 day agoMilák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón.

A 22 éves magyar versenyző - aki kedden 200 méteren fantasztikus világcsúccsal védte meg címét - 5014 másodperces idővel csapott célba megszerezve ezzel önmaga és a magyar küldöttség második érmét. 1 day agoVizes vb. Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón is.

Aztán jött a 100 méteres pillangóúszás ami viszont egy legendás párharc felejthetetlen állomása volt. A 200 m pillangón világcsúccsal elért vb-cím után péntek este ismét Milák Kristófra szegeződött a Duna Aréna és a világ szeme. Milák Kristóf 5014 mp 2.

A 22 éves magyar versenyző - aki kedden 200 méteren világcsúccsal védte meg címét - 5014. Milák önmaga harmadik a magyar úszósport történetének 34. Molnár Dóra a hetedik Burián Katalin a nyolcadik idővel bejutott a.

Milák Kristóf 5014 másodperc. A magyar versenyző éremesélyeit tovább javította. Milák Kristóf a 100 pillangó döntőjében is a 4.

Csudai Sándor - Origo. 1 day agoMilák Kristóf aranyérmet nyert 100 méter pillangón pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. FÉRFI 100 MÉTER PILLANGÓ 1.

A mai győzelmével saját harmadik a magyar úszósport történetének pedig 34. Kovács Tamás MTI. Szabó Szebasztián végül nem indult el ebben a számban.

1 day agoMilák Kristóf verhetetlen pillangón immár háromszoros világbajnok - Ezúttal nem kellett világcsúcs az aranyhoz. Farkas Bazsi 2022-06-24 185243 Második vb-aranya ez a klasszisnak. Szabó Szebasztián végül nem indult el ebben a számban.

A hazánkban zajló vizes világbajnokság eddigi egyik legnagyobb szenzációja hogy előbb kedden a 100 gyorstól majd szerdán a teljes világbajnoki szerepléstől is visszalépett az amerikaiak hétszeres olimpiai és 14-szeres világbajnoka Milák Kristóf legnagyobb riválisa a 100 méter pillangón Caeleb Dressel. Még senki sem szólt hozzá. A HVG-ben kitartunk nem.

Ez az első világbajnoki aranya ezen a távon. Csak nem az egyik oligarcha áll ott Orbán Viktor mellett. Mindenki tudta hogy Milák aranyérmes lesz 200 pillangón és az is teljesen egyértelmű volt hogy a legnagyobb ellenfele Caeleb Dressel a 100 méteres versenyszám fő esélyese de a magyar olyan bombaformában volt hogy szakértők azért nem adták oda előre az aranyat.

2 days agoMilák Kristóf világcsúccsal védte meg vb-címét 200 m pillangón Fotó. 1 day agoMilák Kristóf 100 méter pillangón is aranyérmes lett. Milák bejelentkezett a 100 pillangó aranyérmére is Fotó.

Csütörtök este a 100 méteres pillangóúszásban olimpiai ezüstérmes Milák Kristóf a legjobb idővel nyerte a versenyszám középfutamát a hazai rendezésű vizes-világbajnokságon ezzel bejutott a péntek esti fináléba. 1 day agoMilák Kristóf szerint ideje volt már annak hogy egyéni csúcsot ússzon ehhez a közönség és a helyi műsorközlő is hozzásegítette a Duna Arénában ahol világrekorddal védte meg címét 200 méter pillangón a budapesti vizes világbajnokságon. 23 századmásodpercen múlott az arany amely a világcsúcsot úszó Caleb Dressel nyakába került.

Ezt még gyakorolni kell öt éve nem úsztunk együtt nekem különben is nehéz évem volt majd az Eb. A 22 éves úszóklasszis ezúttal a 100 méter. Milák Kristóf aranyérmet nyert 100 méter pillangón pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

1 day agoFőleg a fordulóra kell figyelni mondta Virth Balázs a 100 méter pillangó döntője előtt. Nyolcadik napjához érkeztünk a budapesti vizes világbajnokságnak. A világcsúccsal megnyert 200 méter pillangó után a rövidebb 100 méteres távon is aranyérmes lett Milák Kristóf a budapesti úszó-világbajnokságon.

A sikerrel egy tizes elit tagja lehetne. 100 m férfi pillangó. Milák Kristóf a legjobb idővel jutott be a 100 méter pillangó elődöntőjébe a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

1 day agoMilák Kristóf aranyérmes lett 100 méter pillangón a vizes világbajnokságon. Mizunoma Naoki Japán 5094. 1 day agoMint ismert Milák Kristóf a legjobb idővel kvalifikálta magát a száz pillangó péntek kora esti döntőjébe a budapesti vizes világbajnokságon ahol szeretne 49 másodpercen belüli időt úszni.

A 22 éves olimpiai bajnok Milák kedden világcsúccsal védte meg címét 200 méter pillangón és ezen a távon is ott van az esélyesek. Milák Kristóf a legjobb idővel 5014 másodperccel jutott be a 100 méteres pillangóúszás döntőjébe a budapesti világbajnokságon. A 100 méter pillangó Caeleb Dressel felségterülete az amerikai nyert a 2017-es budapesti és a.

A 22 éves magyar versenyző aki kedden 200 méteren világcsúccsal védte meg címét 5014 másodperces idővel csapott célba.


Pin On Child Prodigies


Cesar Augusto Cielo Filho Nadador Brasileiro Campeao Olimpico Dos 50 Metros Livre Nos Jogos Olimpicos De Pequim Em 2008 Onde Tambem Conquistou Uma Medalha De

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel